Kunnen wij je helpen? Bel ons gerust!

TIP! Bedrijfsfestival voor grote groepen

Voor groepen vanaf 400 – 800 personen hebben wij in 2018 bij LimianZ met succes een aantal bedrijfsfestivals mogen organiseren. Wat kan je zoal verwachten? LimianZ is exclusief voor jullie gasten gereserveerd. De gasten krijgen bij binnenkomst een festival flyer (met plattegrond en timetable van alle acts), LimianZ is immers onherkenbaar doordat we haar verdeeld hebben in verschillende area’s met elk haar eigen entertainment en decoratie! Van food area’s tot lounge hoekjes, animatie en entertainment het is er allemaal. Wij zorgen ervoor dat de gasten niets tekort komen! Nieuwsgierig geworden naar de vele mogelijkheden? Bel of mail ons gerust wij helpen jullie graag verder.

Previous

Next

Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!