Kunnen wij je helpen? Bel ons gerust!

Afscheid

Afscheid nemen is iets waar we allemaal ooit mee van doen krijgen. LimianZ heeft ruime ervaring in het mee mogelijk maken van een bijzondere afscheidsviering. Samen gaan we op zoek naar de juiste sfeer, de juiste intimiteit. Een uitvaart in een klein, besloten gezelschap of een samenkomen van heel veel gasten? Na afloop een traditionele koffietafel of liever een ongedwongen samenzijn met een hapje en een drankje? LimianZ weet steeds de juiste ambiance te scheppen. Wij werken daarbij met diverse vertrouwde partijen samen. Afscheid nemen maakt hoe dan ook verdrietig, maar waar kan ontzorgen denken wij graag mee.

 

Klik op de onderstaande knop om contact op te nemen of bekijk het prijsoverzicht van onze afscheidsdiensten en koffietafelmogelijkheden.

 

Onze partner uitvaartverzorgers
Wij werken samen met uitvaartverzorgers waarvan wij weten dat ze staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid in haar totale dienstverlening. Elke uitvaartverzorger heeft haar eigen specifieke karakter eigenschappen en kwaliteiten maar bij elk van deze partijen ben je in goede handen voor een waardig afscheid. Klik op het logo voor meer informatie van de uitvaartverzorger om zelf te ervaren wie het beste bij jouw past!

Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!