Kunnen wij je helpen? Bel ons gerust!

Bedrijfsfeest

Een bedrijf kan niet zonder zijn medewerkers en zakenrelaties. En dàt wil jij ze duidelijk maken tijdens dit bedrijfsfeest. Op deze dag staan zij in het zonnetje, jij bedankt ze voor hun inzet en vertrouwen. Een bedrijfsfeest kan op vele manieren worden ingevuld, maar het belangrijkste is het doel van deze dag. Wat wil je bereiken? Een goede teambuilding voor je collega’s of juist je contacten versterken met je zakenrelaties? Misschien wel beide! Wij gaan in ieder geval graag met je in gesprek hoe je dit het beste kunt aanpakken. We leggen je verschillende creatieve ideeën voor, denk bijvoorbeeld aan culinaire invullingen, doe-activiteiten, artiesten, entertainment of een leuke pubquiz! Alles is mogelijk en niks is ons te gek.

Jouw bedrijfsfeest bij LimianZ

LimianZ is erg veelzijdig en daarom geschikt voor elk bedrijfsfeest: groot, klein, eenvoudig of luxe. Met 4 verschillende zalen zijn er veel mogelijkheden, je kunt deze zalen namelijk met elkaar verbinden door de beweegbare wanden. In de ene ruimte bijvoorbeeld een presentatie en in de andere ruimte een informele borrel, alles is mogelijk! In de zomerdagen is er een terras beschikbaar die ingericht kan worden naar jouw wensen. Vlees op de BBQ, biertje in je hand, wat wil je nog meer?! We sommen de voordelen van LimianZ nog even voor je op:

  • Véél GRATIS parkeerplaatsen (meer dan 100!)
  • 4 zalen die met elkaar verbonden kunnen worden door beweegbare wanden
  • Ruim terras
  • Op ongeveer 15 à 20 minuten loopafstand van station / centrum Venlo
  • Gratis Wi-Fi
  • Muziekinstallatie met Spotify
  • Beamer en draadloze microfoons
  • Enthousiast personeel

Stel je eigen arrangement samen!
Drank
Bij feesten wordt er meestal gekozen voor een all-in Hollands drankarrangement: gedurende de gekozen uren zijn koffie, thee, diverse frisdranken, huiswijnen, pils, donker, radler en 0,0% varianten onbeperkt inbegrepen. In onderstaande tabel vind je de prijzen terug voor het all-in Hollands drankarrangement.

Food
Kies zelf de hapjes die jij en je gasten lekker vinden! Een overzicht van onze warme en koude hapjes vind je hier. Of laat je verrassen door een hapje Du Chef!

DJ / Muziek
Een goede DJ zorgt voor een super feest, hij voelt aan wat de gasten willen en zorgt dat iedereen de dansvloer op komt. Wij hebben erg goede ervaringen met onze vaste DJ’s. Ze komen via een betrouwbaar bureau die altijd nakomen wat ze beloven. De DJ wordt samen geboekt met een professionele en sfeervolle DJ booth!

Locatie & personeel
LimianZ is een sfeervolle locatie in Venlo! De ruimte kan ingericht worden naar jullie wensen. Wij hebben diverse zalen die verbonden kunnen worden d.m.v. beweegbare wanden, zo kunnen we voor elk gezelschap een geschikte ruimte creëeren. Bij LimianZ is het keuken, bedienend én barpersoneel vanzelfsprekend in onze tarieven inbegrepen. Met een lach op hun gezicht zullen ze zorgen voor een fantastische avond voor jullie gasten.

Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!