Kunnen wij je helpen? Bel ons gerust!

Bruiloft

Het JA-woord is eruit, jullie gaan trouwen! Van harte gefeliciteerd samen! Dit willen jullie uiteraard op een bijzondere manier vieren en wij zijn daarbij jullie helpende hand. Traditioneel of volledig buiten de lijntjes? Met onze gastvrijheid en expertise geven wij kleur aan jullie bruiloft. Van intiem tot uitbundig, we hebben al veel bruiloften tot in de puntjes mogen verzorgen! LimianZ is een officiële trouwlocatie, zo kunnen jullie alles onder een dak laten plaatsvinden: de ceremonie, een diner of buffet, feestavond, noem het maar op! Ontdek de mogelijkheden en laat je verrassen door de glans van LimianZ!

Jullie bruiloft bij LimianZ

LimianZ is erg veelzijdig en daarom geschikt voor elk soort bruiloft: groot, klein, eenvoudig of luxe. Met 4 verschillende zalen zijn er veel mogelijkheden, je kunt deze zalen namelijk met elkaar verbinden door de beweegbare wanden. In de ene ruimte bijvoorbeeld de ceremonie en in de andere ruimte de feestavond, alles is mogelijk! In de zomerdagen is er een terras beschikbaar die ingericht kan worden naar jouw wensen. Al meerdere malen is ons terras gebruikt voor de ceremonie! We sommen de voordelen van LimianZ nog even voor je op:

  • Véél GRATIS parkeerplaatsen (meer dan 100!)
  • 4 zalen die met elkaar verbonden kunnen worden door beweegbare wanden
  • Ruim terras
  • Op ongeveer 15 à 20 minuten loopafstand van station / centrum Venlo
  • Gratis Wi-Fi
  • Muziekinstallatie met Spotify
  • Beamer en draadloze microfoons
  • Enthousiast personeel

Bekijk onze feestarrangementen door op de knop te klikken of stel je hieronder eigen arrangement samen!

Stel je eigen arrangement samen!

Drank
Bij feesten wordt er meestal gekozen voor een all-in Hollands drankarrangement: gedurende de gekozen uren zijn koffie, thee, diverse frisdranken, huiswijnen, pils, donker, radler en 0,0% varianten onbeperkt inbegrepen. In onderstaande tabel vind je de prijzen terug voor het all-in Hollands drankarrangement.

Food
Kies zelf de hapjes die jij en je gasten lekker vinden! Een overzicht van onze warme en koude hapjes vind je hier. Of laat je verrassen door een hapje Du Chef!

DJ / Muziek
Een goede DJ zorgt voor een super feest, hij voelt aan wat de gasten willen en zorgt dat iedereen de dansvloer op komt. Wij hebben erg goede ervaringen met onze vaste DJ’s. Ze komen via een betrouwbaar bureau die altijd nakomen wat ze beloven. De DJ wordt samen geboekt met een professionele en sfeervolle DJ booth!

Locatie & personeel
LimianZ is een sfeervolle locatie in Venlo! De ruimte kan ingericht worden naar jullie wensen. Wij hebben diverse zalen die verbonden kunnen worden d.m.v. beweegbare wanden, zo kunnen we voor elk gezelschap een geschikte ruimte creëeren. Bij LimianZ is het keuken, bedienend én barpersoneel vanzelfsprekend in onze tarieven inbegrepen. Met een lach op hun gezicht zullen ze zorgen voor een fantastische avond voor jullie gasten.

Natuurlijk komt er veel meer kijken bij het organiseren van een bruiloft! We gaan graag met je in gesprek om de mogelijkheden door te nemen.

 

Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!