Kunnen wij je helpen? Bel ons gerust!

Over ons

De glans van Limianz

SAMEN OP AVONTUUR

Durf jij samen met ons het avontuur aan te gaan? Ons Party & Eventcenter biedt gastvrij onderdak aan ieder feest, aan elke bijeenkomst. LimianZ kent een rijke historie, een historie waar we trots op zijn. Maar ieder event krijgt van ons wel een eigentijdse, dynamische twist. Ervaring en vakmanschap koppelen wij aan improvisatiekunst en creativiteit. Daar begint voor ons ieder avontuur. Maak kennis met ons en ontdek de mogelijkheden van een veelzijdig bedrijf. Een spetterende bruiloft of een knallend personeelsfeest? Wij verzorgen alles tot in de puntjes. Maar een stemmige uitvaart of stijlvolle meeting is bij ons in even vertrouwde handen.

DE JUISTE FEEL

Ieder avontuur begint met een goed gesprek, een geurige kop koffie. Nadat ook wij de juiste feel hebben gekregen, gaan we voor je aan de slag. Mooie zalen, prima faciliteiten, een verrassende catering en vriendelijke medewerkers. Alles als onderdeel van een totaalbeleving, waardoor je je al snel thuis zult voelen bij LimianZ. Jouw wensen zijn steeds leidend. Maar durf je het ook aan om samen met ons out of the box te denken, het avontuur te beleven? Dan is jouw opdracht onze uitdaging. Ieder feest, iedere bijeenkomst mag dan zijn glans krijgen. De glans van LimianZ!

Advies op maat? Wil je meer te weten komen over de mogelijkheden, heb je specifieke wensen of wil je graag een offerte naar aanleiding van een persoonlijk gesprek? Neem dan contact met ons op om jouw wensen te bespreken, of stel alvast je eigen offerte samen op onze website. Wij zijn te bereiken via telefoonnummer: 077-352 34 06 of via mail: info@excellenz-group.nl. Wij staan voor je klaar!

LimianZ Party & Eventcenter

Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!