Kunnen wij je helpen? Bel ons gerust!

Personeelsdag

Een personeelsdag, hier kijken de meeste medewerkers het hele jaar naar uit. Want wie wil er nou niet zich vermaken op de kosten van de baas?! En terecht, daar hebben ze ook hard voor gewerkt!

Dit is de dag dat jij je collega’s een goed laat verwennen. Behalve dat personeelsdagen super gezellig zijn, zijn ze ook erg nuttig. De band tussen de collega’s versterken komt namelijk ook ten goede van je bedrijf. Een leuke teambuilding activiteit zou hier bijvoorbeeld uitermate geschikt zijn! Een uitdagende quiz of samen op zoek naar “de mol”. Na de activiteit is het natuurlijk tijd voor een borrel of feestje. Wil je nog wat inspiratie opdoen voor de activiteit? Kijk dan eens naar onze PDF met groepsuitjes!

Jouw personeelsdag bij LimianZ

LimianZ is erg veelzijdig en daarom geschikt voor elke personeelsdag: groot, klein, eenvoudig of luxe. Met 4 verschillende zalen zijn er veel mogelijkheden, je kunt deze zalen namelijk met elkaar verbinden door de beweegbare wanden. Je begint bijvoorbeeld in de ene ruimte met een lekker buffet en dan op naar de grote zaal want het is PARTY TIME! In de zomerdagen is er een terras beschikbaar die ingericht kan worden naar jouw wensen. Vlees op de BBQ, biertje in je hand, wat wil je nog meer?! We sommen de voordelen van LimianZ nog even voor je op:

  • Véél GRATIS parkeerplaatsen (meer dan 100!)
  • 4 zalen die met elkaar verbonden kunnen worden door beweegbare wanden
  • Ruim terras
  • Op ongeveer 15 à 20 minuten loopafstand van station / centrum Venlo
  • Gratis Wi-Fi
  • Muziekinstallatie met Spotify
  • Beamer en draadloze microfoons
  • Enthousiast personeel

 

Stel je eigen arrangement samen!

Drank
Bij feesten wordt er meestal gekozen voor een all-in Hollands drankarrangement: gedurende de gekozen uren zijn koffie, thee, diverse frisdranken, huiswijnen, pils, donker, radler en 0,0% varianten onbeperkt inbegrepen. In onderstaande tabel vind je de prijzen terug voor het all-in Hollands drankarrangement.

Food
Kies zelf de hapjes die jij en je gasten lekker vinden! Een overzicht van onze warme en koude hapjes vind je hier. Of laat je verrassen door een hapje Du Chef!

DJ / Muziek
Een goede DJ zorgt voor een super feest, hij voelt aan wat de gasten willen en zorgt dat iedereen de dansvloer op komt. Wij hebben erg goede ervaringen met onze vaste DJ’s. Ze komen via een betrouwbaar bureau die altijd nakomen wat ze beloven. De DJ wordt samen geboekt met een professionele en sfeervolle DJ booth!

Locatie & personeel
LimianZ is een sfeervolle locatie in Venlo! De ruimte kan ingericht worden naar jullie wensen. Wij hebben diverse zalen die verbonden kunnen worden d.m.v. beweegbare wanden, zo kunnen we voor elk gezelschap een geschikte ruimte creëeren. Bij LimianZ is het keuken, bedienend én barpersoneel vanzelfsprekend in onze tarieven inbegrepen. Met een lach op hun gezicht zullen ze zorgen voor een fantastische avond voor jullie gasten.

Our customer support team is here to answer your questions. Ask us anything!